Књиге о Новом Саду: попуст до 60% 📚

Драги љубитељи књиге,

Желели смо да пронађемо начин да вам приближимо наслове посвећене Новом Саду и да вас позовемо да из различитих извора прикупите сазнања о њему. Зато вас позивамо да заједно обележимо Месец књига о Новом Саду: од 1. до 30. јуна, сви наслови о нашем граду биће на попусту од 30 до 60%.

ЖЕЛИМ ДА ИСТРАЖИМ НАСЛОВЕ

Попуст важи на нашем сајту www.prometej.rs, као и у Прометејевој књижари (Светозара Милетића 16), радним данима од 7 до 15 часова. Питања о насловима можете нам послати путем одговора на овај мејл или нас позовите на 0800 323 323 (бесплатна линија).

Записи о успону Новог Сада, кувар са нашим најпознатијим јелима, монографија о тврђавама на Дунаву и кратак приказ историје Новог Сада, само су неки од бројних наслова који ће до краја јуна бити на попусту. Захваљујући разноврсним темама, по приступачним ценама упознаћете наш град из различитих углова.

Иако попусти важе током целог месеца, предлажемо да што пре посетите књижару или сајт и одаберете дела која желите да прочитате јер су залихе ограничене – остало је још само неколико примерака већине наслова обухваћених акцијом Месец књига о Новом Саду.

Уживајте у откривању историје Новог Сада!

Ваш Прометеј